Renovatie

Renovatie

Installatie bij renovatie panden komt heel nauw. Het is de bedoeling dat het te renoveren pand gaat voldoen aan de eisen van de huidige, moderne tijd zonder de authenticiteit van het pand uit het oog te verliezen.


Van Der Kleijn Elektro heeft de kennis en kunde in huis om hier op een goede en correcte manier mee om te kunnen gaan. Moderniseren bij renovatie, daar gaat het natuurlijk om. Bij dit soort projecten komt de ervaring van Van Der Kleijn Elektro om de hoek kijken.


Natuurlijk wordt er ook gelet op de veiligheid om oude installaties, bedradingen e.d. te verwijderen en te vervangen door moderne en milieuvriendelijke installaties. Bij de renovatie van uw pand of woning zijn er vele mogelijkheden om alles eens goed aan te pakken. Van Der Kleijn Elektro kan u bij die renovatie kundig adviseren en van dienst zijn.


Heb je een huis gekocht dat volledig gerenoveerd moet worden? Of Is het na al die jaren tijd geworden om je woning grondig onder handen te nemen? Klop dan aan bij Van Der Kleijn Elektro. Wij renoveren je huis van boven tot onder in nauw overleg. Daarbij pikken we voortdurend in op je wensen en feedback. Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé gekwalificeerde partner voor zowel totaal renovatie, vloer en wand verwarming en badkamer renovaties. Bent u op zoek naar een ervaren en professionele bedrijf dat uw renovatie in Nederland snel en vakkundig kan uitvoeren? Neem contact op met Van Der Kleijn elektro. U kan steeds rekenen op een vakkundige begeleiding, planning en coördinatie. Wij regelen alles voor u, van A tot Z!

 

Bent u benieuwd naar meer? Wacht dan niet en contacteer Van Der Kleijn Elektro vandaag nog.


  • Badkamer renovatie.
  • Tegelen.
  • Stucen.
  • Plafonds monteren.
  • Wanden plaatsen.
  • Sanitair monteren.
  • Verwarming installatie.
  • Riool, water en gasleiding aanleggen.


Interesse in onze service?

Neem nu contact op

Contact:


Post adres:

Schenkkade 50

2595 AR Den Haag

(+31)06-24615844

info@vanderkleijnelektro.nl

Bedrijfsgegevens:


Kvk: 70276072

BTW: NL035567260B01

Hoofdvestiging:

 

Adres:

Soestdijksekade 155

2574 AE Den Haag